Registracija

Ime *
Uporabniško ime *
E-mail naslov *
Geslo *
Ponovite geslo *
Vsa polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Strinjam se s pogoji uporabe. Pogoji uporabe.

Navodilo za postopek ragistracije

Postopek registracije:

Vnesite podatke v ponujena polja. Uporabniško ime izberite zelo skrbno, ker ga naknadno ne morete zamenjati ali preimenovati. Geslo mora vsebovati minimalno 6 znakov, ki lahko vsebujejo male in velike črke, številke in posebne znake (!?-+). Ob postopku registracije obvezno vnesite veljaven e-naslov in preglejte tudi predale z vsiljeno pošto, da ne izgubite potrditve o aktivaciji računa in ostalih podatkov za prijavo v stran ali morebitne obnovitvene podatke pozabljenih gesel. V kolikor imate težave z registracijo ali prijavo kontaktirajte administratorja strani na kontaktni obazec priložen v glavnem meniju na stran zgoraj (Kontakt). V postopku registracije bo potrebno izbrati tip uporabniškega profila (opis spodaj), da kompletirate registracijo.

Tip uporabnika:

Sama registracija in uporaba profila ter držabnega zidu je brezplačna za oba tipa članskega profila, plačajo se le oglasi pravnih oseb, oglasi s pasicami, logotipi ali leteči tekst ter spodaj navedene posebnosti za privatne osebe.

1. Če želite prodajati osebne rabljene reči ali zasebne nepremičnine izberite profil - Privatna oseba. (brezplačno) in izberite brezplačni paket naročnine za vnos vaši oglasov. Izjema za plačilo posameznih oglasov za privatne osebe je razložena v nadaljevanju.

2. V primeru, če imate podjetje (d.o.o., s.p., društvo, dopolnilno dejavnost ali katero drugo obliko poslovanja pravnih oseb), izberite možnost - Pravna oseba. S tem profilom ste OBVEZNI izbrati enega izmed plačljivih oglaševalskih paketov naročnine. Če želite na tem spletnem portalu oglaševati oboje naenkrat, prodajo zasebne lastnine in storitve in/ali izdelke podjetja si lahko ustvarite dva ločena uporabniška profila z različnimi prijavnimi podatki in v vsakem profilu izberete primerno naročnino glede na tip uporabniškega profila.

Posebnost za privatne osebe:

Če ste privatna oseba in karkoli posojate, izposojate, oddajate nepremičnine, sobe, apartmaje, se ukvarjate z vedeževanjem ali izdelujete izdelek za nadaljno prodajo preko agencij ali ostalih primernih pogodb poslovanja fizičnih/privatnih oseb na način pravnih oseb ste obvezni izbrati katerikoli plačljivi paket malih oglasov ali kontaktirati z administracijo, da vam izda račun po ceniku samo za posamezne oglase glede na pogoje poslovanja iz tega odstavka, sicer vam bomo tovrstne oglase izklopili.

Zasebnost:

Podatki iz registracije so za potrebe administracije portala za poslovanje s strankami in za kontakt s strankami. Po želji lahko v nastavitvah vašega profila katerokoli polje razen uporabniškega imena izklopite po želji za javno vidnost. Javno vidno je samo uporabniško ime in samo vsi tisti podatki, katere vpišete v posamezen oglas. Glede na zgoraj opisano privzeto nastavitev velja enako za privatne osebe.