Spoštovani!

Tule si preberite ogled strani za goste in urejanje v strani za registrirane uporabnike.

Ogled strani na različnih napravah:

V kolikor je slika strani na prenosnem ali hišnem računalniku preširoka in sega preko robov vidnosti jo lahko v vašem brskalniku uravnavate z nastavitvijo na manj ali več odstotkov pogleda. Stran je prilagojena za večino svetovnih proizvajalcev mobilnih/pametnih telefonov in tablic.

Uporaba:

Registracija in objava podatkov v kateremkoli članskem profilu je brezplačna, plačljivi so le mali oglasi za podjetja in oglasi s pasicami.

Navodilo za registriranje:

Registrira se lahko privatna oseba, pravna oseba ali odgovorna oseba kakršnegakoli tipa podjetja: d.o.o., s.p., društvo, zavod, politična stranka, verska skupnost itd. Pravna oseba naj izbere profil pravne osebe vsi ostali pa profil za podjetje. Če imate tudi podjejte si lahko registrirate 2 ločena profila z različnimi registrskimi podatki, 1 za privatno osebo, 1 za podjejte. E-mail mora biti regularen, geslo pa mora obvezno vsebovati minimalno 8 znakov, vsaj 1 veliko črko in vsaj 1 številko. Najprej izpolnite registracijo in varnostno kodo in nato nadaljujte z vnosom podatkov v profil do konca sicer registracija ne bo zaznana, če vseh korakov ne izvedete do konca postopka. Po tem postopku pojdite v vaš e-mail predal, preglejte tudi vsiljeno pošto za vaše registrske podatke in potrdite poslano registracijski povezavo, da se lnato ahko prijavite v stran in urejate vaš profil ter dodajate ali urejate vaše oglase.

Pomebno glede e-pošte:

Različni ponudniki spletnih e-poštnih storitev imajo različne prednastavljene standarde za prejemanje e-mail pošte. Še posebej pri uporabi (gmail, hotmail, outlook, yahoo) ali nekaterih strežniških predalih se vam lahko zgodi, da vam bo tudi nekatera običajna elektronska pošta prihajala v predale z vsiljeno ali nezaželjeno pošto (oziroma bo morebiti označena za potencialno nevarna vsebina). Vseeno OBVEZNO redno pregledujte tudi zgoraj navedene predale, ker vam lahko prispejo tja registracijski podatki in podatki uporabniškega računa, potrditvene in aktivacijske povezave, kode za obnovitev gesla, potrditev o aktivaciji uporabniškega računa, nepotrjena ali potrjena naročila za nakupe spletnih storitev in podobno. Če izgubite ali spregledate tovrstne podatke bo vaše in naše poslovanje oteženo in obojim vzelo veliko časa v kolikor bi bilo potrebno obnoviti ali posodobiti nekatere od omenjenih podatkov.

Polja profila in registracije:

Nekatera polja v registraciji so obvezna, vendar se zaradi zaščite podatkov v profilu za javnost vidijo so pa potrebna zaradi računovodstva v primeru izbire plačljivega oglaševanja. Nekatera polja so posebej ponovljena v profilu, če jih boste vseeno želeli objaviti za vse, ki si to stran ogledajo. Polja, ki niso obvezna lahko pustite prazna in se nato v profilu ne vidijo. Polja v profilu lahko v urejanju poljubno določate za vidnost ostalim uporabnikom in gostom.

Polja za objave in male oglase:

Nekatera polja so obvezna druga ne. Če neobvezno polje ne potrebujete v vašem oglasu, ga pustite praznega in v oglasu se tako polje sploh ne bo pojavilo. Uporabnike (še posebej registrirane in aktivne člane) naprošamo sledeče: 1. Naj redno posodabljajo svoje računalnike in spletne brskalnike sicer ne odgovarjamo za pravilen izgled in prikaz strani, še posebej ne, če brskate v IE (Internet Explorer) ali uporabljate starejše verzije od 8, če brskate v Mozilla Firefox, Opera, Yahoo, AOL itd. pa bodite pozorni na najnovejše '' Flash '' vtičnike in podobne posodobitve. Prav tako vam ne moremo zagotoviti, da se bo stran vsioglasi.si prikazala 100% popolnoma pravilno v mobilnih telefonih in tablicah, kjer je prisotnih več proizvajalcev z različnimi tehničnimi pristopi in lahko pride do posodobitvenih razhajanj ali časovnih zamikov med proizvajalci in aplikacijami. Ne moremo zagotoviti, da se bo stran grafično oziroma vizualno prikazalo pravilno, če uporabljate še stare ekrane 14 ali 15 inch ali, če px nastavitve grafične kartice vašega računalnika niso usklajene s trenutno potrebnimi standardi. Ne moremo zagotoviti pravilen vizualni prikaz na mobilnih napravah, ki so zastarele in prilagoditev na mobilne aplikacije ne prepoznajo avtomatično ali pa, če uporabnikovi mobilni telefoni ali tablice nimajo vnešenih pravih dodatkov za branje QR kod. Dodatek za nekatere tipe mobilnih naprav si lahko snamete na naši strani pod navigacijo '' Mobilnost '' v nogi spletne strani. Barve spletne strani na različnih monitorjih so lahko drugačnih oddtenkov, kot v originalu kar je odvisno od barvne nastavitve računalnika in monitorja pri posameznem računalniku oziroma računalniku uporabnika. 2. Vsakič, ko zopet ogledujete našo stran ali želite kot prijavljeni urejati vaše zadeve to stran osvežite (refresh), da si zagotovite najnovejše posodobljeno stanje. 3. V kolikor imate vaše brskalnike zablokirane za prikazovanje oglasov, ki so na grafični ali video osnovi verjetno ne bodo vsi reklamni prispevki možni za ogled. Stranke, katerim objavimo tak oglas in jim iz zgoraj navedenega razloga tovrstni oglasi ne bodo vidni nekaterim uporabnikom spleta ne vrnemo sredstev za oglaševanje na tem spletnem mestu, ker so tovrstne nastavitve prostovoljna odločitev posameznika, da si nastavijo neprikazovanje skikovnih ali tekstovnih oglasov.

Google zemljevid oglasov in zemljevid lokacije prodaje:

Ker ima Google po novem plačljiv API ključ za zemljevide se lahko zgodi, da API ni popolnoma usklajen in na zemljevidu se izpiše, da ni pravilno konfiguriran. Nič ni narobe, samo kliknite na O.K. inuporabljajte zemljevid popolnoma običajno, le da je sedaj v zatemnjeni barvi. Hvala za razumevanje.

Jezik na strani:

Stran je namenjena za državo Slovenija, vendar zaradi rednih posodobitev morda občasno spregledamo kakšen prevod in ostane posamezna beseda ponavadi v angleškem ali francoskem jeziku kar ne vpliva na delovanje. Take zadeve ponavadi hitro uredimi, če pa vi opazite karkoli nam lahko to sporočite v kontaktni rubriki. Tudi oglaševalce iz tujine naprošamo, da oglase oddajo v slovenskem jeziku že ob registraciji, če pa bodo vpisali v lastnem jeziku so sami sebi odgovorni z rezultatom prodaje ali neprodaje izdelka ali storitve. POZOR: Zaradi zapletene tehnologije nekaterih angleških besed žal ni mogoče prevesti in neprevedene ne vplivajo na delovanje strani. Hvala za razumevanje.

Znak mobilnega telefona na strani:

Uporablja se s klikom na ikono samo iz pametnih telefonov. Na običajne prenosne in hišne računalnike ne deluje. Morda deluje na tablice in Touch ekrane, vendar je potrebno preiskusiti.

Pomebno za predračun naročil nakupa oglaševalskega paketa kreditnih točk in razlika v članskih profilih:

Po pregledu naročil izbranega paketa vam bomo poslali predračun/račun za nakazilo plačila vašega izbranega oglaševaskega paketa točk. Po prejetem plačilu vam bomo aktivirali vaš plačani oglasni paket, ki vam poteče šele, ko boste porabili vse točke. Paket lahko dokupite kadarkoli vmes ali po tem, ko ste porabili vse razpoložljive točke. Če želi lastnik profila za pravno osebo poudarjeno izpostavljati male oglase mora za to možnost dokupiti katerkoli paket. Lastnik profila za podjetje lahko oglašuje izdelke privatne osnove, vendar se miu ne splača, ker mu vsak oglas odbija točke. V tem primeru svetujemo, da odpre tudi profil za privatno osebo, ozeroma, če ima oseba, ki že ima privatni profil za brezplačne male oglase tudi podjetje, naj odpre tudi profil za podjetje, ker sicer v privatnem profilu, oglasi za podjetja glede na pogoje poslovanja ne smejo biti objavljeni.

Prijavljane v stran:

Ne prijavljajte in odjavljajte se prepogosto znotraj nekaj minut, ker vas lahko zasičenje spletnih piškotkov ali pa privzet sistem predloge začasno ali trajno zaklene za prijavo v stran. V takem primeru počakajte s ponovno prijavo vsaj 1 dan in poiskusite znova. Ko zaključite urejanje strani se obvezno vsakič odjavite, ker se vam, tudi, če se ne odjavite in pustite stran odprto, ko ugasnete brskalnik ali računalnik zaradi avtomatičnih varnostnih sistemov lahko zgodijo zgoraj opisane nevšečnosti. Če se tovrstne težave nadaljujejo nas kontaktirajte na kontakte na strani ali preko kontaktnega obrazca. 4. Pozorno preučite pogoje poslovanja in se izogibajte dejanjem, ki niso v skladu s temi pravili ali splošno zakonodajo. 5. Polja v malih oglasih so narejena tako, da, če jih ne potrebujete v vašem tipu objave jih enostavno pustite prazna. Če karkoli objavite v tekst polju mora vsebovati vsaj 2 znaka črk ali številk. Če objavite število od 0 do 9 morate vpisati (Primer: 00 ali 06). 6. Če kdorkoli objavi oglas v smislu dela na črno, pretrdo ali otroško pornografijo, oglase za prepovedane substance ali kazensko odtujeno robo in podobno za tako dejanje zakonsko in pravno odgovarja sam. Na tej strani lahko objavljate samo glasbene, plesne in umetniške zadeve. V primeru kršenja avtorskih pravic za to odgovarja objavitelj. 7. Pri registraciji, prijavi in / ali oddaji gradiva se ravnajte po sprotnih navodilih posamezne funkcije in korakov do uspešnega končanja postopka. Pred oddajo posameznega oglasa si oglejte drevo oglasnih kategorij, da boste videli možnosti izbirnika kategorij in podkategorij pri vnosu oglasa. Če imate težave stopite v stik z nami. Registracija je zasnovana tako, da so nekatera polja obvezna, niso pa zaradi varnosti osebnih podatkov javno vidna, ker so vidna samo administraciji in lastniku profila. 8. Blog prispevke ne morete vstavljati samostojno. To vam bodo vstavili naši tehniki, po dostavi tekst gradiva brez uporabe slik. Taka objava časovno ne poteče, vstavitev ali preurejanje pa v rubriki ceniki. 9. Portal musicinfi.si omogoča pravnim osebam najem oglasnega prostora kot spletno trgovino, ki v tehničnem smislu zajema možnost malih oglasov z objavo spletne strani, objavo cenika, zaloge, lokacije, video posnetka, slik, tekstualne vsebine, deljenje preko socialnih omrežij, podatke podjetja, podatke profila, izpostavitev oglasov in objavo grafičnih ali video pasic ter logotipov, razlika pa je samo ta, da morebitni kupec pa v primeru nakupa za izdelke ali storitve plača direktno pri objavitelju najete trgovine ne pa preko samega oglasnika.

Pozor!

Pravna oseba, oziroma odgovorna oseba za katerokoli podjetniško obliko poslovanja, s.p.-ji, društva ali dodatne dejavnosti, obrtniki, politične stranke in verske skupnosti itd. nikakor ne smejo izbrati brezplačnega paketa, sicer vam oglasov ne bomo objavili ali bodo izbrisani, dokler ne ustvarite primernega profila, izberete primernega oglaševalskega paketa in plačate obveznosti.

Stroge omejitve:

V polja, ki niso obvezna vpišite podatke za katere mislite, da so bistvenega pomena za vaš oglas, sicer pustite prazno.

Glede na splošne pogoje pogoje uporabe in mednarodne predpise ne smete objavljati slik ali video vsebin s pornografsko, nasilno, kot novice nepreverjeno vsebino ali avtorsko zaščitene vsebine. Za morebitne uradne sankcije ste sami krivi v kolikor objavite take vsebine.

Pomoč uporabnikom:

V kolikor opazite kakršnokoli napako na strani, ki ovira delovanje ali v kolikor imate težave z registracijo, prijavo v stran ali preurejanjem oglasnega gradiva nam težavo sporočite na naš na strani priložen e-mail naslov ali direktno na kontaktni obrazec. V skrajnem, nujnem primeru nas lahko pokličete na mobilni telefon 070 69 61 60 vsak dan med 9.00 in 18.00 uro med delovniki, v soboto od 22.00 do 12.00 ure, razen nedelje. Vse uporabnike naše strani naprošamo, da naj nam takoj sporočite, če boste imali kakršnekoli tehnične težave s prijavo, registracijo, obnovo gesla ali oddajo oglasa. (Glejte v meniju '' Kontakt ''). Lahko nam tudi pišete direktno na e - mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ponovno vas prosimo, da, če ste se zmotili pri vpisu podatkov prijave, počakajte nekaj minut s ponovnim poskusom sicer boste začasno ali trajno zablokirani s strani avtomatičnega sistema. Včasih se zgodi, da je stran preobremenjena zaradi velikega števila uporabnikov na spletu ali pa je ob postopku registracije zaščita prepoznala morebiten SPAM e-naslov. Priporočamo, da počakate vsaj 5 do 10 minut pred ponovnim ogledom strani, če pa se težava nadaljuje nas o tem obvestite, da preverimo in odpravimo napako.

Ob postopku registracije bodite previdni in ne poizkušajte pretirano v kratkem času z registracijo, ker vas lahko sistem trajno ali začasno zablokira. Enako velja ob postopku prijave. Ob postopku registracije bodite posebej pozorni na to, da dobite generirano geslo na vaš e-mail naslov, to geslo pa lahko naknadno spremenite po želji v urejanju profila. Da boste dejansko dobili to geslo, po registraciji takoj preglejte vse predale vašega e-mail ponudnika vključno z vsiljeno ali promocijsko pošto, ker imajo različni ponudniki e-mail storitev različno privzeto nastavite od ostali različnih e-mail ponudnikov. Ob vseh postopkih uporabe bodite pozorni, kje se nahajajo določeni ukazi, polja in gumbi za vnos gradiva, ker morda hitite in spregledate postopek. V nekaterih primerih boste opozorjeni z opozorilom, da ste nekaj spregledali ali pa oglas ne bo oddan in boste morali kakšen korak nazaj ali pa popolnoma znova nalagati podatke v kolikor boste površni in ne boste upoštevali obvezna polja. Priporočamo, da bodite pozorni tudi na neobvezna informativna polja in, da bo oglas čimbolj informativen in profesionalno urejen. Uporabnikom svetujemo, da si na info straneh preberejo ostala posamezna navodila, cenike, pogoje uporabe itd.

* Objava na tej strani spada med pogoje poslovanja.

Na vrh strani