Navodilo za izbiro oglaševalskega paketa - OBVEZNO PREBRATI!

Pri prvi oddaji oglasa kot nov uporabnik ali podaljšanju potekle oglaševalske naročine bodite pozorni, da ne preskočite ZADNJEGA koraka za izbiro oglaševalskega paketa naročnine. Pri postopku vnosa gradiva v oglas v zadnji fazi OBVEZNO odprite obrazec za izbiro oglaševalskih paketov in pred dokončno potrditvijo iz ponujenih možnosti izberite primeren paket za vaš tip uporabniškega profila. Ko izberete paket naročnine (privatne osebe brezplačno, za pravne osebe enega izmed plačljivih paketov) izberite še način plačila. Paket naročnine bo dokončno aktiviran s strani administracije po prejetem plačilu. Pravna oseba lahko hkrati oddaja v svojem poslovnem paketu tudi zasebne oglase s tem, da takrat, ko vpisuje oglas izbere možnost: Tip ponudnika = Privatna oseba, ko vpisuje oglas za podjetje izbere možnost: Tip ponudnika = Pravna oseba.

Pogoji za izbiro naročnine oglaševalskih paketov

Ko izbirate oglaševalski paket BODITE POZORNI na to, da je privzeta  izbira nastavljena na brezplačno za privatne osebe in, da je pravnim osebam potrebno prestaviti oznako (v krogcu) na enega izmed plačljivih paketov za pravne osebe, sicer boste morali kontaktirati z administratorjem strani, da vam nastavi primeren paket. Ko bo paket izbran, boste samo še dodajali dodeljeno število oglasov, ko enkrat paket trenutne naročnine poteče, boste uporabili enak postopek kot pri prvem vnosu in po želji izbrali celo drugačen paket. Ne priporočamo menjave paketa pred potekom, ker izgubite že dodeljene resurse. Če imate težave kontaktirajte administratorja strani.

OPOMBA ZA PRIVATNE OSEBE: V kolikor kot privatna oseba (posameznik) oddajate nepremičnine, sobe, apartmaje, posojate denar, oziroma karkoli izposojate ste obvezni izbrati enega od plačljivih paketov in imeti za to urejeno kakršnokoli trenutno veljavno zakonsko podlago (dovoljenje pooblaščenih organov, pogodbo). Če želite tak oglas objaviti s to specifiko ostali oglasi glede na vaš uporabniški paket privatne osebe pa spadajo v običajne pogoje poslovanja, kontaktirajte z administratorjem strani, da vam potrdi in aktivira samo izbrane oglase in vam izstavi račun samo za vsak posamezen tak oglas (7.00 EUR), oziroma po ceniku na strani. Vsak tak oglas bo aktiviran za ogled po prejetem plačilu. POZOR: Trajanje posmeznega oglasa je sorazmerno s maksimalnim trajanjem paketa izbrane naročnine. Cena pod izjemami za privatne osebe, če imajo aktiven brezplačni paket iz tega odstavka ni vezana na trajanje naročne ali oglasa temveč na tip oglaševane storitve. Za posamezen oglas glede na pogoje iz tega odstavka zato priporočamo paket, Posamezni oglas ali cenovno ugoden celoletni paket Standard, kateri vsebuje do 75 oglasov za 365 dni in v katerem lahko glede na količino oglasov združite zasebne in poslovne oglase.