Mobilne aplikacije

Posted in Informacije za uporabnike

Ta stran se s skaniranjem QR mobilne kode iz vaše mobilne naprave (telefon, tablica) načeloma avtomatično poveže na vrsto različnih mobilnih naprav. Če mobilna postavitev na vaši napravi ne deluje si v vaš mobilni telefon vstavite v spomin priloženo mobilno povezavo ali v nastavitvah vašega telefona omogočite avtomatično prepoznavanje mobilnih strani ali pa, če te funkcije vaš telefon nima, naložite primeren dodatek za prilagoditev mobilnosti, ki ga lahko snamete na spodnjih gumbih za dodatne aplikacije.

Če ničesar od teh funkcij nimate naloženih ali je vaša mobilna naprava prezastarela za mobilne prilagoditve, boste vseeno lahko ogledovali stran, vendar bo prikazana v celoti, kot na namiznem računalniku.

Ujemanje z: iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry in ostalimi proizvajalci.

QR koda za mobilne čitalnike za portal slovenskioglasnik.si, ki jo lahko natisnete ali shranite z desnim klikom.

 

Možnosti za nalaganje mobilnih aplikacij:

Ta stran se sicer avtomatično poveže na mobilne naprave, ki imajo vgrajena tipala za mobilne kode ali URL prilagojene povezave, za tiste, ki takih vtičnikov nimate v vaših telefonih vam ponujamo možnost, da si jih naložite ali aktivirate na straneh s klikom na spodaj prioložene logotipe. Žal ne odgovarjamo v kolikor se bodo pri nekaterih proizvajalcih ali starejših tipih mobilnih naprav pojavile težave in mobilni način ne bo deloval. Dodatek za prepoznavanje mobilnih prilagoditev za vaš tip mobilnega aparata je možno dobiti tudi na spletnih straneh proizvajalca vaše mobilne naprave.