Info o podjetju

Posted in Informacije za uporabnike

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju organizacije turističnih potovanj, počitnic, reklamnega marketinga in organizacijo glasbenih prireditev, koncertov ali DJ nastopov.

Zaradi teh izkušenj smo se tudi odločili še za ponudbo spletnega oglaševanja, izdelavo grafičnih ali video reklamnih pasic ter zvočnih radijskih reklam.

Portal ponudba.net je sicer mlad izdelek na začetku poti, vendar efektno in atraktivno zasnovan za hitro in enostavno uporabo z vsemi oglasnimi kategorijami, veliko uporabnimi možnostmi in v kratkem bo tehnično prilagojen za vse znamke in normative trenutno obstoječih mobilnih naprav in tabličnih računalnikov. Cenovno ugoden tudi za oglaševanje podjetij, narejen z namenom promovirati kogarkoli s poljubno izbiro finančnega vložka glede na več cenovnih paketov v povezavi s kvaliteto primerjano s podobnimi spletnimi stranmi.

Portal je tehnično prirejen predvsem za domače uporabnike RS možno pa se je registrirati tudi tujim uporabnikom. Tudi ogled portala je možen v nekaterih tujih državah kar je ugodno za oglase uvoznikov ali izvoznikov.

Kontakt:

Podjetje: VG Mania d.o.o.

Naslov: Trdinova ulica 4

Pošta: 1000

Občina: Ljubljana

Lokacija: Slovenija

Kontakt za spletno oglaševanje:

Tel.: 070 69 61 60  -  International Phone number: +38670696160 or 0038670696160

Elektronski naslov:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tags: info,